Dag 4

winter10x10 udfordringen 4

Det var virkelig koldt den dag og jeg skulle på grøntsagsmarked på Ingerslev, så jeg fandt det varmeste sæt – udover jeans i økologisk bomuld, ternet skjorte fra genbrug og den blå uldstrik var jeg iført thermostrømpebukser, sokker og varm undertrøje – og fik handlet grønt fra Samsø og dansk lammekød 🙂

Dag 5

winter10x10 udfordringen 5

Idag har jeg en eftermiddagshygge aftale med mine madklubveninder. Det er første gang jeg har denim cardiganen/kjolen (i økologisk bomuld) på som kjole og det føltes lidt mærkeligt til at starte med – det ville også være pænere uden den sorte uldundertrøje, der går helt op i halsen, men det er stadig ret koldt, så comfort må vinde idag! Jeg vænnede mig nu hurtigt til kjolefornemmelsen.

Dag 6

winter10x10 udfordringen 6_1

Idag bliver fotograferingen lige på selfie-måden. Jeg har den prikkede skjorte i recycled polyester på. Den er blå – det er min yndlingsfarve – og jeg har haft den i flere år efterhånden. Dertil den lange smalle koksgrå uldnederdel købt i genbrug – og for at der ikke skal gå for meget sekretær i den har jeg taget sokker og sneakers på.

3 ret forskellige look – måske fordi jeg ikke bare har skiftet én ingrediens ud fra dag til dag, men det hele – har du en favorit mellem dem?

winter10x10 udfordringen 6_2

Læs om udfordringens start her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *