Her er så de første to sæt i 10×10 udfordringen.

winter10x10 udfordringen 1og2

Det var jo nemt nok at fotografere tøjet, men lidt sværere – og her taler jeg ikke kun fysisk! – at fotografere tøjet med sig selv som model. Jeg ved ikke om man vænner sig til det… Billederne er ikke af bedste kvalitet – de er fotograferet med selvudløser på i-phonen. Og så følte jeg for at beskære dem under hagen…

Dag ét tog jeg – glad over at have genfundet uldnederdelen – denne på sammen med den stribede bluse og rib-strikken. Det ser smart ud med de synlige striber og hvad man ikke kan se på fotoet er at ærmet selvfølgelig glider ned igen rimelig hurtigt…Man skal nok folde ærmet for at holde den der hvis man vil blive ved at se smart ud…

Dag to skiftede jeg blot overdelene til den ternede skjorte – striberne ved opsmøget er fordi skjorten ser sådan ud på indersiden. Jeg smøgede dem selvfølgelig ned igen da jeg skulle ud i blæsevejret!

Jeg havde sorte strømpebukser, grå tykke sokker og de korte støvler på dertil begge dage.

Læs om udfordringens start her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *