Hvordan du kan finde ud af at du HAR noget at tage på. Find 10 stykker tøj fra dit klædeskab, som du vil gå med de næste 10 dage på 10 forskellige måder. Det behøver ikke være bæredygtigt tøj – den bæredygtige idé med denne udfordring er at forlænge tøjets levetid og købe mindre nyt. Læs om udfordringens start her.

Her er de sidste outfits i de sidste 10 dages 10×10 udfordring. Jeg er glad for at kunne tage andre ting fra mit klædeskab på igen, men også glad for at jeg tog udfordringen op;

  1. Jeg har sat noget af mit tøj sammen på nye måder – og det var netop én af formålene – at give inspiration til at være kreativ med det man har istedet for at købe nyt! (føle man har brug for nyt/mere for at det duer)
  2. Jeg har fundet noget “glemt” frem fra skabet og det føles ligeså godt som at få nyt 🙂 (faktisk bedre fordi jeg ikke skulle købe noget)
  3. Med bare ét par bukser og én nederdel kan man faktisk lave ret forskellige sæt afhængig af overdel og skotype.
  4. Jeg tænker også idéen kan bruges som “indkøbsseddel” hvis man har brug for at købe noget nyt til sig selv (“nyt” tøj kan også købes i genbrug – det er jo nyt for dig og meget mere bæredygtigt). Ved at have overblik over sit tøj kan man vide når man ser på et nyt stykke tøj om det kan bruges i kombination med flere af de ting man allerede har 🙂 Og når du skal købe nyt nyt så kig efter om det findes i en bæredygtig udgave for mindst mulig miljøbelastning.

Dag 7

Dag 7 i #winter10x10 udfordringen

Dag 7 i #winter10x10 udfordringen

Det her er det eneste sæt tøj i udfordringen som jeg har brugt i den kombination før udfordringen gik igang: højtaljede sorte jeans i økologisk bomuld og lang cardigan i økologisk bomuld- og en stribet bluse. En selfie taget i svømmehallen da den store var til svømning. Jeg er stadig ikke vild med fotodelen af projektet.

Dag 8

#winter10x10 dag 8

Dag 8 i #winter10x10

Dagen efter har jeg kun skiftet blusen til skjorten, der er et genbrugsfund

Dag 9

Dag 9 i #winter10x10 udfordringen

Dag 9 i #winter10x10 udfordringen

Idag ville jeg have uld-nederdelen på igen, men måtte finde en ny overdelskombination og da jeg har haft den på både med stribet bluse, ternet og prikket skjorte måtte det blive uldstrikken – følte mig dog ikke helt fiks i det førend jeg fandt på at stoppe uldstrikken ned i nederdelen, så syntes jeg det var meget cool.

Dag 10

Dag 10 i #winter10x10 udfordringen

Dag 10 i #winter10x10 udfordringen

Idag havde jeg mest lyst til at tage et godt sæt på jeg har brugt før – men opgaven gik jo ud på jeg skulle finde på noget forskelligt hver dag, så jeg måtte iklæde mig jeans, ternet skjorte og ribstrikken. Og nu glæder jeg mig til at gentage de bedste sæt fra de sidste 10 dage og finde lidt andet til en afveksling.

Jeg håber du har lyst til at prøve selv ?

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *