Følelsen af ikke at have noget i sit fyldte! klædeskab at tage på

En kærkommen udfordring fx når man skal ud af ventetøjet uden at falde i jeg-bliver-nødt-til-at-købe-noget-nyt-tøj-fælden! Og det gode der sker, når man kigger i sit klædeskab efter 10 stykker tøj er at man automatisk går efter det bedste man har – og på den måde opdager at man faktisk har tøj man er glad for – man skal bare huske at bruge det man er mest glad for! – det føles bedst.

10×10 udfordringen går ud på at finde 10 stykker tøj i sit klædeskab, sætte tøjet sammen på 10 forskellige måder og gå med dem i de næste 10 dage. En udfordring med inspiration fra Johanne som blogger på bedremode.nu og lige nu har genoptaget udfordringen på sin blog. Idéen er god fordi den udfordrer at få det bedste ud af det man har – så man ikke behøver at købe nyt/mere for at ens garderobe er god nok. Og på barsel så sidder alting bare ikke ligesom det gjorde før, så er det er nødvendigt at se på garderoben med nye øjne – så den helt rette timing for mig med 10×10 udfordringen.

Følelsen af ikke at have noget i sit fyldte! klædeskab at tage på

Jeg startede udfordringen på Pinterest med at hente inspiration – kiggede på styling af ting som ligner tøj jeg har i garderoben og noget der ligger op ad min stil som jeg også kunne se mig selv i.

Jeg skitserede de vigtigste fællestræk fra mit pin board og gik i klædeskabet.

Styling winter10x10 inspiration VIBS MO

Bagerst i skabet fandt jeg endda to gode stykker tøj som ikke passede sidst jeg prøvede – hvoraf den ene – nederdelen – nu er med her.

Jeg har valgt følgende 10 ting:

  1. Ternet skjorte – genbrugsfund
  2. Blå skjorte med prikker – H&M af recycled polyester
  3. Blå rullekravestrik i uld – fra American Vintage – ikke bæredygtig, men kræver sjældent vask
  4. Stribet bluse – fra Pieces – ikke noget bæredygtigt der
  5. Beige rib strik – fra Pull&Bear – overhovedet ikke bæredygtig
  6. Lang nederdel i uld – fra Brandtex – produceret i Danmark for sikkert en del år siden – købt i genbrug
  7. Lang sort denim cardigan/kjole – fra monki i økologisk bomuld
  8. Højtaljede smalle jeans, sorte – fra monki i økologisk bomuld (de har efterhånden mange jeans i økologisk bomuld)
  9. Mine sneakers fra Adidas
  10. Kort støvle fra Billi Bi

winter10x10 udfordringen VIBS MO

Udfordringen lyder at det er inklusiv sko, men årstiden taget i betragtning ser jeg bort fra undertrøjer, strømper og strømpebukser, hue, vanter, jakke og halstørklæde 😉

Jeg ser nu ikke nogen grund til at tage et nyt sæt tøj på hver dag – jeg kan sagtens gå med det samme sæt et par dage – men for eksperimentets skyld så omkombinerer jeg det til hver dag 🙂

Leg med hvis du også er kørt lidt surt i garderoben og ikke synes du har noget at tage på – du behøver hverken være blogger eller tage billeder af det for at være med!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *