Nu kan de leve lidt længere

Jeg har været træt af de lyse stikninger og de beigefarvede snørebånd i mine dr martens i lang tid, men de er som smør til mine fødder! – det er sådan en blød, fodformet model. De er stadig i rigtig god stand så jeg besluttede at give dem en make-over for at jeg har lyst til at bruge dem. Jeg købte et sæt nye, sorte snørebånd og en dåse sort skosværte. Pris for begge dele 47kr. Jeg pillede snørebåndene ud, gjorde støvlerne rene og gav dem et godt lag sort sværte og derefter en tur med børsten. De sorte snørebånd kom i – og tada – nu passer støvlerne både til mine fødder og mit hovede. Måske har du også noget liggende du kan upcycle?

UpCycled Shoes VIBS MO

UpCycled Shoe VIBS MO

DIY sko-UpCycling – før til venstre og opgraderingen til højre – så er jeg klar til efterårets komme

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *