Det KAN VIBS MØ hjælpe med:

Bæredygtig vejledning

VIBS MØ vejleder i bæredygtig produktudvikling og inspirerer til bæredygtig tankegang via oplæg og workshops i bæredygtige principper og værktøjer.
Du kan bruge mig til sparring f.eks. i forhold til valg af materialer og idéer til hvordan et design kan spare på materialer, reducere behovet for vask og udskiftning, og hvordan man kan designe til genanvendelse.

Koncept

VIBS MØ hjælper dig med at udvikle det bæredygtige koncept. Har din virksomhed en produktgruppe du ønsker en bæredygtig linje indenfor kan jeg hjælpe med at udvikle løsninger, der gavner miljøet. Ofte kan løsningerne også have økonomiske fordele for din virksomhed og for dine kunder. Og det vil helt sikkert skabe omtale.

Designopgaver

VIBS MØ laver design af tøj og tekstilprodukter, placement print og all over print, produktionstegninger og trendoplæg. Jeg laver også grafisk design: visuel identitet, logo, indpakning, labels, hangtags.

VIBS MØs vision er at mindske den negative påvirkning tekstilbranchen har på miljøet. 

Tekstilindustrien er én af verdens største og mest forurenende industrier. Det KAN vi gøre bedre – og det SKAL vi gøre bedre.

Jeg vil påvirke branchen gennem både forbrugere og producenter.

Jeg vil informere om bæredygtige tekstiler og inspirere og vejlede andre designere og virksomheder i at træffe mere bæredygtige beslutninger i designprocessen.

START ET BÆREDYGTIGT SAMARBEJDE – SEND MIG EN MAIL

Ved at skabe produkter med mere værdi for dine kunder og mere værdi for samfundet – socialt eller miljømæssigt – skaber du mere værdi for din virksomhed og dine medarbejdere.